Av. de Sant Antoni 32B, 1er, Edifici Els Arcs AD400 La Massana

Gestió de flotes

Diquital

Solucions de geolocalització

Geolocalització

Característiques
i accessoris de la pataforma

Preguntes freqüents

Principals funcions i avantatges dels serveis de geolocalització

El coneixement permanent de l'estat de la flota permet fer els canvis en temps real que necessita l'empresa per assolir els seus objectius. Una visió general de la flota permet prendre decisions amb rapidesa, fer front a imprevistos i tenir sempre el control de la situació.

Visualització en temps real d'on es troba el vehicle i la mercaderia i, si cal, assignar o modificar diferents rutes o tasques.

Planificació dels manteniments i revisions monitoritzant el quilometratge, hores de funcionament del motor, comportament dels conductors, etc.

Control directe dels costos de combustible. Supervisió de la quantitat exacta de combustible que utilitza cada vehicle i conductor per tal de gestionar-ne eficientment el seu consum.

Els vehicles amb un manteniment deficient poden posar en perill els conductors a la carretera. La plataforma de Geolocalització contribueix a garantir que les persones que condueixen els vehicles ho facin en les millors condicions de seguretat, ja que permet programar les revisions, manteniments i ITV’s adequades per a cada vehicle i configurar alertes per a facilitar-ne la gestió.

Els informes permeten fer un seguiment al llarg del temps dels indicadors claus i/o de les mètriques, que permetran fer un seguiment del rendiment de la flota, reduir ineficiències i millorar el tipus de conducció.

L’usuari té a la seva disposició tres aplicacions per a dispositius mòbils (iOS i Android) per a fer el seguiment de la seva flota de vehicles i de l’activitat dels conductors. D’aquesta manera pot gestionar, en tot moment i des de qualsevol lloc, qualsevol operativa que requereixi el seu negoci.

Gestió de flotes

Terminals